Priser & betalings muligheder

Der er 2 betalings muligheder i Hermans Hule, enten betaler man 100 kr. pr. barn pr. besøg ellers får man et adgangskort, så kan man benytte alle Hermans Huler frit. Prisen på et adgangskort varier efter hvor mange børn man har. 

Alle børn mellem 1 og 15 år kan have et adgangskort til Hermans Hule. Du kan oprette et adgangskort her på hjemmesiden eller du kan udfylde en adgangskort blanket i Hermans Hule.

Sender du dine oplysninger til Hermans Hule via hjemmesiden, så opretter vi adgangskortet, så de ligger klar, når I kommer.

Med et adgangskort må I besøge Hermans Hule, så tit som I vil. Om det er barnets forældre, bedstefar eller venner der tager børnene med i Hermans Hule er op til dig.

Ved bortkomst af adgangskort koster et nyt 50 kr.

Husk at det kun de børn der er oprettet på adgangskortet der må gå ind på kortet. Har børnene en ven med, så skal der betales for barnet. Du må selvfølgelig gerne have andres børn med, hvis de har et adgangskort. Adgangskortet skal medbringes og registreres i kortlæseren. Tager man et barn ind der ikke er betalt for i betalingsautomaten eller som ikke er oprettet på et adgangskort, koster det 500 kr. i bøde

Pris med adgangskort for alle Hermans huler.

Pris for 1 barn​

85 kr. pr. måned​

Pris for 2 børn​

135 kr. pr. måned​

Pris for 3 børn​

160 kr. pr. måned​

Pris for 4 børn​

185 kr. pr. måned​

Pris for 5 børn​

210 kr. pr. måned​

Voksne

Nets pålægger et PBS-gebyr på

Gratis

7,25 kr

*For hvert barn man har tilmeldt må to voksne benytte Hermans Hule gratis. Om det er mor, far, bedstefar eller naboen der tager børnene med i Hermans Hule er op til Jer.

Der kan betales med kontant og Mobilepay.

Vennekort

Alle adgangskort kan nu oprettes, så man må have en ven med ind for et fast lavt beløb på 50 kr. Det vil sige, at man må medbringe 1 ven for hvert besøg. Kortet må stadig kun benyttes, når de børn der er oprettet på kortet er med, kortet må altså ikke lånes ud.

Ønsker du at opsige eller sætte på pause kan du gøre følgende:

For pause, så send os en mail. Skriv hvornår du vil stoppe og hvornår du vil starte igen. Man kan sætte på pause i op til 3 måneder af gangen. Vi skal vide det 1 mdr. før pausen ønskes. Dette er gratis.

For opsigelse, så smid et stykke papir i vores postkasse, skrive udmeldelse, navn, dato og kundenummer (står på adgangskort) på papiret , så sletter vi abonnementet. Man kan tidligst opsige i måneden efter den måned man har meldt sig ind, herefter løbende måned + 1 måned. F.eks. melder du dig ud den 20 januar, hæves der sidste gang på din konto den 1. februar og du må så besøge Hermans Hule i hele februar.

Dagspris

Ønsker du at betale pr. besøg, så brug betalingsautomaten ved indgangspartiet. Ved betaling for et barn, må der kommer 2 voksne ind gratis. Automaten tager kun mod sedler. 

På automaten trykker man på det antal betalende gæster der er, f.eks. 2, indfør 200 kr. og tryk på 2 igen, herefter slår dørlåsen fra og døren kan åbnes.

Dagspris

For alle børn mellem 1 og 15 år. 

Voksne er gratis, dog max 2 voksne pr. barn. 

Hvis mere end 2 voksne er prisen 100 kr. pr. person.

Pris pr. barn​

100 kr. pr. gang

Husk penge sedler til dør automaten.​

Her finder du Hermans Hule

Hermans Hule Holstebro

Gartnerivej 21

7500 Holstebro

info@hermanshule.dk

Hermans Hule Herning

Thyrasvej 60

7400 Herning

herning@hermanshule.dk

Hermans Hule Silkeborg

Navervej 3

8600 Silkeborg

silkeborg@hermanshule.dk

Hermans Hule Hjørring

Grønnevold 1

9800 Hjørring

hjoerring@hermanshule.dk 

Hermans Hule Skanderborg

Låsbyvej 5

8660 Skanderborg

skanderborg@hermanshule.dk

Kom i kontakt

RING VENLIGST HOLSTEBRO

60 19 31 61

RING VENLIGST HERNING

22 27 00 70

RING VENLIGST SILKEBORG

23 80 67 28

RING VENLIGST HJØRRING

42 91 14 03

RING VENLIGST SKANDERBORG

60 84 78 78